Repetities

Repeteren doen we wekelijks op donderdagavond van 19.30u tot 21.30u in basisschool de Kleurenboom te Ekeren (P. Goetschalckxstraat 57).

Kom erbij!

Super dat je interesse hebt in ons jongvolwassenenkoor! Daarom geven we je graag wat meer informatie:

 • Aansluiten kan vanaf het werkjaar (september-augustus) waarin je 22 jaar wordt.
 • Bij elk nieuw lid wordt een stemtest afgenomen door onze dirigent en twee koorleden die zich inzetten rond stemvorming. Hierbij bekijken we hoe hoog en laag je kan zingen en bij welke stemgroep je het beste past. Als onderdeel van de stemtest vragen we een lied voor te bereiden dat je graag zingt.
 • Ons jaarlijks lidgeld bedraagt €20. Sluit je voor het eerst aan, betaal je nog een eenmalige bijdrage van €5.
 • Je kan altijd vrijblijvend een repetitie komen meedoen. Hierbij verwittig je best onze dirigent (Joris Demetsenaere) via 0477/02.01.22, zodat wij weten dat we je mogen verwachten.
 • Repeteren doen we soms samen met één of beide andere koren uit onze korengroep. Dit doen we in het kader van gemeenschappelijke projecten.

Tarieven

Je kan ChoriX boeken voor een klein optreden of groter concert bij allerlei gelegenheden. Een huwelijk, straatfeest, begrafenis, muzikale noot tijdens een event, ... Noem maar op.  Via 'Contact' kan u ons een e-mail sturen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Dit zijn onze tarieven:

Groot Concert: 500 EUR

Klein Concert: 250 EUR

Familieleden: 150 EUR

Koorleden: Gratis

Verplaatsingskosten: Contacteer ons voor meer info.

 

Referenties

Altijd fijn om positieve reacties te krijgen na een optreden! Hier leest u enkele ervaringen:

 • LARP-evenement (live action role-play) te Leopoldsburg. Hierbij zong ChoriX bij een rollenspel van een begrafenis :
  "De toevoeging van het koor zorgde voor een immense verbetering aan het spel. De sfeer die werd neergezet maakte dat iedereen meteen in het verhaal zat. De emotie en het kippenvel moesten niet gespeeld worden, die waren echt."
 • Optreden in De Vrije Vlinder - voorziening voor personen met een NAH : "Het was geweldig om zo'n enthousiaste groep jongeren bezig te zien! Je zag dat ze het graag deden."
  "Ik heb zelf in een koor gezongen en het deed me denken aan de geweldige tijd die ik daar beleefd heb. Een hechte groep die samen een passie deelt. De liedjes die wij toen zongen, waren helemaal anders. Maar dit sprak me ook zeker aan. Het klonk geweldig!"